Nak Join Jugak lah... < Blog Review By Pandai Ke Aq Berceloteh>

Heiii...mai join segmen bawah ni yok.....

Segmen : Blog Review By Pandai Ke Aq Berceloteh


Blog Pandai ke Aq Berceloteh ni..erm nak komen aper ek. just nice and nampak smart lah berbanding aku nya yang baru lagi ni..hehehe.....aku ni baru lagi tak tawu la nak komen pape but i like to read something that have a information or knowledges...and you have it...its good...i want more...hahaha!!! thats all...

     Sudah tentu lah aku nak di review oleh somebody..coz aku ni baru lagi..and it should be my first review...hehe...thats all too...ok!
   
                                                                                                                                         tags    KandaPenulis                          

9 comments:

  1. lepas blog hang kene review...msti blog hang ramai org tgk..

    ReplyDelete
  2. ye ke....mudah-mudahan...thanks Kim heerul...

    ReplyDelete
  3. salam kenai..uis..nak join nie..hehe..opss..dah folo blog nie..pls folo me back yer..tq
    kaspersky mobile security 9 full version

    ReplyDelete
  4. salam bro..datang sini lagi..untuk lawat2 n nak bagitau pasal lagi cara melajukan broadband yg bro x fhm tu jo dah updatekan dengan jelas..cek out lah..tq..
    cara buat Auto like status facebook members

    ReplyDelete
  5. lawat lagi bro..pah khbar sehat ke?hehe..pasai comen bro pada lagi cara melajukan bb jo dah jwb dah..cek out lagi..tq
    cara buat Auto like status facebook members

    ReplyDelete
  6. thanks bro.....gamaknye aku akan selalu ke blog ko le bro...amat berguna untuk org2 cam aku yg daif dalam berb"blogging" ni.....i`ll promote ur blog...sila beri tunjuk ajar ye...

    ReplyDelete
  7. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/peserta-segmen-reviewkorang-bila-lagi.html

    semak ye..

    ReplyDelete

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers