Ads@MyDiaryZine:Jerslin Power Oil 1001 Rahsia


Pernah dengat ke Jerslin Power oil ni??? haa...entri kali ni aku nak INTRODUCE kan korang dengan produk kesihatan yang semakin hangat di pasaran Malaysia walaupun dikatakan sudah dua tahun bertapak di tanah air ni....


Jerslin Power Oil
*apa itu Jerslin power oil???
-Jerslin power oil merupakan produk berasaskan minyak campuran pati-pati Habbatusauda, Minyak Zaitun, Minyak Bijan, Minyak Bunga Matahari dan Herba terpilih lain...
-bukan produk makanan hanya perlu sapu akan tetapi boleh diminum bagi penyakit-penyakit yang kronik(dengan menitiskan pada minuman) ...Insyaallah...
-selamat digunakan untuk semua peringkat usia, ibu mengandung mahupun bayi
-Tiada kesan sampingan dan 100% halal digunakan...

ANDA MEMPUNYAI GEJALA-GEJALA PENYAKIT???
seperti
  • gastrik/resdung  
  • sakit kepala/migrain
  • asma/lelah/semput
  • sakit buah pinggang
  • sembelit/cirit birit/buasir
  • kencing manis/darah tinggi
  • jangkitan faraj/keputihan (wanita)
  • sakit sendi/sakit lutut/sengal2 tulang/ghout
  • kekejangan otot
  • mati pucuk/kurang bernafsu...insyallah
  • berjeragat/masalah kulit
  • sakit perut
  • batuk /hidung tersumbat/resdung
  • ketumbuhan( penyakit-penyakit kronik titiskan pada minuman insyallah...)
  • tidak bersemangat/lesukercunan makanan
  • stroke/angin ahmar/lumpuh
  • tekanan darah tinggi/rendah
  • kerap buang air kecil pada waktu malam
  • selesema/allergic
  • ketidakseimbangan hormaon/monopouse
  • kesuburan lelaki dan wanita
  • senggugut
  • sakit buah pinggang/sakit tulang
  • emosi yg tidak stabil
  • lemah IQ/lemah daya ingatan
  • putaran haid yang tidak tentu
  • kolestrol tinggi
  • kabur/rabun
  • susah hendak tidur dan 1001 macam penyakit2 ringan/kronik kecuali MATI....Subhanallah

-50ml spray bottled rm 45
-40ml spray bottled rm 35
-20ml spray bottled rm 25.90
-30ml refill bottled rm 25.90

Promo di Tv1-Jerslin Power Oil

"Kesihatan dan Kebahagiaan Dari Hujung Rambut Sehingga ke Hujung Kaki"

DIBUAT OLEH
JERSHIMA INTERPRATED

DIEDARKAN OLEH
JERSHIMA ENTERPRISE
5.JALAN ISTIMAH 1TMN
PERNDUSTRIAN CEMERLANG
81800 ULU TIRM
JOHOR MALAYSIA 

*dapatkan di stokis-stokis dan pengedar-pengedar yang terdekat
*utuk tempahan/berminat bagi kawasan JB dan sekitar sila e-mail<--klik  atau hubungi 0177317301


No comments:

Post a Comment

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers