DiaryZine: SELAMAT HARI BAPA BUAT SEMUA MANUSIA YANG BERGELAR BAPA!!!


Salam Sejahtera untuk semua pembaca disana(ade ker...???adehhhh!!!) dah lama tak buat entri kat blog ni....sibuk memanjang sampai terlupa nak buat entri...hahaha jadi hari ni ada free time dan memandangkan hari ini hari bapa makanya...SELAMAT HARI BAPA untuk AYAHANDA aku , kau, dia, dan mereka2 yang telah bergelar bapa mahupun bakal menjadi bapa kelak...hehehe semoga  anda yang bergelar BAPA ini akan sentiasa menjadi bapa yang penyanyang , bertanggungjawab, dan menjadi BAPA yang LEGENDSSS!!!! hehehe......

Sambut Hari Bapa???? huh...sebenarnya bila-bila pun boleh sambut hari BAPA...tak gitu...?misalnya kalau si anak baru graduate...mesti ada yang mengucapkan terima kasih pada Bapanya..contoh le...tu pun salah satu tanda penghargaan pada si Bapa...Bila2 pun boleh.... Cumanya Hari Bapa hanyalah sebagai tanda memperingati akan kewujudan BAPA secara global...yelah kadang bila si anak dah berjaya dalam kehidupannya...dia lupa akan pengorbanan Bapanya..maka Hari Bapa ni mungkin boleh mengingatkan nya...dan buat si anak(aku pun) jadi lah seorang anak yang soleh dan mentaati 
Ibu Bapanya...Amiinnn!




P:s dikesempatan ini aku mengucapkan Terima Kasih buat NorHakim B Derus kerana telah menjaga dan membesarkan aku sehingga hari ini...walaupun belum berjaya dalam kehidupan tetapi dapat meneruskan kehidupan sehingga hari ini amatlah kuhargai akan jasa mu....semoga panjang umurnya dan baeik2 saja kesihatannya...aminnn...!!!


No comments:

Post a Comment

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers