Music@DiaryZine: Music On Saturday #1


Music On Saturday!!!??

tuuu dia.....Music On Saturday(muzik pada sabtu??) haha...macam2 aku tgk blogger ni buat entri...yg ni aku rasa berminat tuk ikut...hehehe sbb aku ni pun kaki muzik gak...dah lame sgt tak main muziik rasernye...

haa...korang semua mesti tawu lagu ni......

"Smell Like A Teen Spirit"



why??? hah..kenapa lagu ni aku pilih tuk entri MOS#1 kali ini :
  • Lagu pertama aku jamming sama member2 aku( masa tu baru belajar maen drum tp last2 gitar gak jadi position pilihan aku...hehe)
  • antara lagu rock inggeris yg terawal aku layan secara xlangsung...aku pernah terjebak dgn lifestyle ni sebelom aku sedar yg aku ni melayu so aku just ikut scene muzik nye saja....hehehe
  • Antara lagu2 dalam senarai prkatis aku masa mula2 belajar muzik ni...
  • aku memang follower NIRVANA tegar satu tika dulu
  • yg paling utama lagu ni memang Layanz dok....sampai skang pebret ni....



No comments:

Post a Comment

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers