Doodle???? Aku Pun Nak Jugak!!!! Eps#2

Alahai jang oii....orang lain wat ko pun nak jugak....Aper pun tak bley..ngee.....
Ape yg best sgt Doodle ni??? kalo Noodles tu sedap gak bley makan...haiyya...
Baru tadi pagi post Doodle???? Aku Pun Nak Jugak!!!!daa...pas buka pose nii wat lagi satu plak Eps#2 ...haiii kemaruk ar plak...da macam filem...amboi jang!!!!

haaa...camni ni la...apa kate tgk je ape Doodle yg aku wat ni.....aisshhhhh....

My name is Kay....do u like to be my friend...?? come and join me @ Mydiaryzine.blogspot.com... :)


camner...??? bley poiee tak den punyo doodle ke hape ni ntah....hehehe
still ngah practice laie ni...tu pun guna Paint je....agak2 law korg bley terima kehadiran KAY ni...den akan cuba wat laiee byk dan bley di serahkan pada yg berminat...haishhh....hehehe

2 comments:

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers