Doodle???? Aku Pun Nak Jugak!!!! Eps#3(LAYAKKAH DI PANGGIL DOODLES NI?)

Astaga....dah kenapa ngan aku ni wey...tak habis2 dgn doodles....cket2 doodles...adoyaiii......
doodles, doodles, noodles, doodles....haaa..sempoott!!!
Memandangkan aku ngah kemarok ni....aku layankan je PERASAAN pelik aku ni...takpe2 lagipun bulan pose ni aktiviti outdoor kene krgkan...agak sesuai lah aku dok dpn laptop kecik aku ni wat menatang dodol ni...e`eh salah plak..(taktik2 bloger retis ni hahaha...nak tiru jugak adooyai!) bkn dodol la sengal...DOODLES...ada paham...hahaha..
kali aku tak tawu ar ape dah jadi ngan doodles aku ni ce korg tgk....


Doodle???? Aku Pun Nak Jugak!!!! 
Eps#3  
edisi
(LAYAKKAH DI PANGGIL DOODLES NI?)


* ni yg aku maksudkan ...hasil yg aku wat....adehhh...asal bley je aku.....Layakkah??? ngkorang lah yg decide!!!!


asal nye aku nak wat cam pic kat bawah ni...korg bandingkan ar...FAILED...!!! haha...ye le guna Paint je..susah nak dapat result yg gerek(great!)!....hahaha padahal memang xberbakat ponnn...!!! ape pun xbley la...!!!
=
muke aku yg nsem2 tu(huh..bley la dari takder rupe langsung...haha) dah jadi cam...adehhh xsampai ati lah burok2 kan diri sendiri...hahahahah!!!!
sebab tu aku kata FAILED!!!
sebab tu entri ni edisi 
(LAYAKKAH DI PANGGIL DOODLES NI?)
huh LAYAKKAH????
u all decide!!


tgk yg lame2 nye doodle...klik bawah...





No comments:

Post a Comment

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers