Doodle???? Aku Pun Nak Jugak!!!!


Haitttt.....Ini Doodle ke hapee?????? hahaa....tgk blogger2  kat luar sane tu wat orang lidi a.k.a doodles ea...aku pun raser cam nak wat jgk.... haa ghetii ker..???? haa ce tgk bawah ni jadi orang lidi ke orang kedi..tak pun jadi doodle ke noodle!!! hahaha






orang lidi ke cam ni...?????? hahahaha

sebenor ea ...sketch di atas ni karektor ciptaan aku dari bangku sekolah laie tapi karektor nye 95% same sebab aku guna PAINT. bknnye xpert wat cartoon2 camni...cume aku memang suka melukis gne pensel tuk ske2...so karektor ni dah wujud kat 10thun dulu laie aku cipta..haa...baru hari ni aku nak introduce kat korang...sebabnye aku tgk korang (blogger2) wat doodle2 (org lidi ea..?) aku pun rase nak wat tapi aku wat karektor asal aku cipta dulu2....dan name asalnya aku bagi dulu Oldshoes namun tuk blog aku ni aku bagi nama ye KAY!!!
 
SEKIANN......



2 comments:

  1. wah pandai nya lukis guna paint.
    smlm bru je blaja buat doodle.
    tgk tutorial blog org je -.-
    tak pakar lg guna photoshop..

    ReplyDelete
  2. fa-in....xle pandai sgt...cume sblom ni mmg ada cbe melukis kat PAINT..tapi amat2 leceh...woo...photoshop..nak cbe gak cme takder softwwarenye lagi...kat mane bley dapatkan ek ????

    ReplyDelete

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers