MyDiary: Mari Berkarya(Yang tak seberapa Berkarya !)

Assalamualaikum....
Ada sesipa ke yang sudi tgk post aku ni?
Aku kalau buat entri tentang personal mesti tak da yang nak kunjung !
haish...agaknya life aku ni membosankan kot...hehehe...
ni adalah gambar ihsan google


Lately, aku rajin plak nak sketching dan nak buat post2 hasil sketch yang tak seberapa ni...
walaubagaimanapun ingin aku berkongsi la hasil seni aku yang tak seberapa ni...hehe..
Aku sempat buat dua karya je...hehe maklum lah aku keje malam jadi bila takda mesin2 yang rosak aku buat la kerja2 seni aku yang tak seberapa nak dipanggil seni la, tapi aku degil nak panggil seni..hehehe...

2 karya huduh  dari aku:

tulisan khat dari aku...cantik tak??? hehe amatur lagi..

bagi korang apa expression yang aku nak wat sebenarnya...??? tell me?



* kalau korang suka Insyallah banyak lagi yang aku nak buat, tapi kalau korang tak suka aku wat gak ikut syok aku sendiri...Ape aku pedulik kan..hahaha

10 comments:

  1. khat tu cantik der...=)...ko keje per mlm2??

    ReplyDelete
  2. aq technician klg je bro...keje shift....

    ReplyDelete
  3. alaa....xkisah la technician ke ape..keje halal tu bro...xper2..yg pnting skrg ko kwn aku...ok?bkn stakat kwn blog je..tp kawan..orait?

    ReplyDelete
  4. ye le bro...tak kisah nak berkawan...its ok! Tp aku tak pandai berkawan dalam alam maya ni...hehehe...

    ReplyDelete
  5. tulisan khat tu cantek ... ^_^ ..gmbr yg second tu nak buat 0rg menangis k??

    ReplyDelete
  6. A`ah,...tapi tak jadi kan....sebab mke nampak cam tak der perasaan pape je ek....hehehehe....

    ReplyDelete
  7. laaa...berkawan alam maya cmni ler..hbs nk berkawan luar maya?..haahaha...macam3 ko ni

    ReplyDelete
  8. haha...maksud aq berkawan dlam alam maya ni...xsama cam realiti...so byk kelemahan....hehe...macam2 ada! hahaha

    ReplyDelete
  9. wahaha..itu klo berkawan dgn org yg hipokrit...mmg byk giler kelemahan....

    ReplyDelete
  10. Hawiz: tp hakikatnye ...ramai antara kite mmg xperasan hipokrit mmg xbley lari dari realiti kehidupan....believe it or not...hehe

    ReplyDelete

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers