MyDiary:Koleksi Contengan Aku Dulu-dulu


Salam buat kawan-kawan blogger yang mengenali aku,
kalau korang nak tau hobi aku dulu-dulu yang paling aku gemar merupakan melukis/sketching ,
haa...ni lah ye hasil contengan-contengan huduh dan ini antara koleksi peribadi aku dan hasil buah tangan aku sendiri,

Walaupun tak secantik dan SESENI hasil artis terkenal seperti IMUDA atau Dato Lat ke...aku terpaksa berbangga dengan hasil kerja aku yang tak seberapa ni...kalau tak siapa lagi nak bangga kalau bukan aku sendiri...tak kira ah korang nak kata aku angkat bakul sendiri..!


Kat Bawah ni merupakan antara koleksi ciptaan aku dulu-dulu  yang sempat terselamat dari di RECYCLE oleh Mak aku....!!!hahaha....






Sape tak kenal Hero ni...aku suke lukis gambar spiderman ni....mempunyai banyak figure tuk dilukis..dan agak senang berbanding hero2 lain kot...



Ni masa baru-baru tamat skolah, di ilhamkan dari gambar aku jamming..

haa...korang teka gambar siapa yang aku cuba lakarkan ni? Artis yang popular sau ketika dulu ni


17 comments:

  1. cantik lukisan awk...
    myra x pndai melukis... T_T

    ReplyDelete
  2. sya bnyak lukis pakai pensil biasa ja..x suka sngat lukisan yg letak wrna sebab bila nak warna bnyak pakai colour so lambat pastu cepat la borink huhu

    ReplyDelete
  3. Myra: xsangat la....sket2 bley ar...:) tq anyway!

    ReplyDelete
  4. Wawa: haa...sya pun tak reti mewarna...tau lukis je...huhuhu

    ReplyDelete
  5. Farhanah: terima kasih diucapkan....:)

    ReplyDelete
  6. cool...art of design jelas kelihatan~~~

    ReplyDelete
  7. yeke...time kaseh cikLIyana Mahat!!! hehe

    ReplyDelete
  8. Hawiz: tertunggu2 kedatangan tuan hambe....:)

    ReplyDelete
  9. agak2 boleh x lukis muke kite ?? huhu ... nice drawing ... keep it up .. ^_^

    ReplyDelete
  10. Farha: tak pandai sgt...tp kalau dikartun kan ...maybe! no promisess ye...huhu!

    ReplyDelete
  11. hehe...org hebat..salut!!..=)

    ReplyDelete
  12. terima kasih ye farah amira....sikit2 je bleyy ar....:)

    ReplyDelete
  13. bestnye pandai lukis nu
    yart name je amik seni tapi lukisan hancur lebor hehehe,,

    cecube asah balik bakat tu lukis pix yart pulak hahahahah

    ReplyDelete
  14. ar..bley ajar teori kat saya le...hehehe ....ni hobi je...alangkah best nye kalo bley jaddi kerjaya..hahaha angan2....!

    ReplyDelete

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers