MyDiary: Lukisan Yang Tak Seberapa Lukisan!(BOSAN!)


Bila kerja malam ni memang tak berapa banyak kerja sangat, mulalah tangan gatal nak menyonteng sana-sini macam dak-dak kecik plak.
Waktu lapang semasa kerja atau dipanggil mengular ni sempat lah aku conteng ntahpapentah yang kononnya nak meluahkan perasaan ...tapi takder maknanya...hahhaaha cuma kebosanan je...
 Lagipun aku ni tak tahu apa nak update apa jadi hentam je lah lukisan burock  ni lah jadi magsa keadaan  bila tak ada idea nak dii Express kan....

Korang tengok jelah.....

aku sebenarnya memang bosan masa ni , memang tak cantik sangat lukisan aku ni berbanding  mana-mana lukisan yang aku buat bila time ada mood!

Ni pun sama gak ...Bila tak ada mood dan boring segala-galanya rasa macam tak jadi...!!!
 Hobi memang melukis sehinggakan tika kerja pun sempat melukis tapi aku bukan lah pandai melukis lagi-lagi dalam keadaan bosan dan tak ada mood memang burock la jadinya .....



*masa ni memang dalam keadaan yang amat-amat bosan(totally no mood at all!)

1 comment:

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers