MyDiary:Sketching+Editing=???

Semalam sempat lagi aku membuat dua lakaran/lukisan yang tak seberapa hebat nak dibandingkan pelukis2 profesional di luar sana tu tapi kali ini experimental yang aku cuba buat adalah dengan penambahan editing bagi menyerlahkan lagi hasil lukisan yang aku buat agar nampak sedikit menarik....
nak cakap banyak memang aku tak pandai jom lah tengok apa yang dah aku conteng ni....hehehe

Dengan menggunakan  Effect dari Picasa....


Hasil Effect yang aku nak dapatkan yang lebih kurang agak grungy(grunge)  dan mood yang nak di sampaikan dalam lukisan tu aku rasa lagi sampai kot...!!! hehehe



Yang di bawah ni pulak lukisan asal yang aku buat diambil guna kamera dari handset  sebelum di Edit lagi...tengok la...







Yang di bawah  saja-saja je letak text+ efek...hehehe





11 comments:

  1. cantiknye..pandaiye awak lukis ye...Maira pon ske melukis..

    ReplyDelete
  2. bley la sket2 cik maira....bley le shared ngan saye...!!!

    ReplyDelete
  3. terima kaseh ye piccione blu...amboi name...hehehe

    ReplyDelete
  4. wahahhahha~~mesti la...name nak hangat2 gitu..kuikui

    ReplyDelete
  5. terhangat dipasaran ar ni kirenye..hehehe

    ReplyDelete
  6. yupp...wahhahahah. rahsia kite eh..jgn gtaw sape2..ekekeke *blushing+segan

    ReplyDelete
  7. haha...bley tp kene rasuah ngan McD...hehehe

    ReplyDelete
  8. amboi~~ g mintak ngn pakcik ronal..kuikui

    ReplyDelete

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers