MyDiary:BOSAN TAHAP TINGGI



Alangkah Bosannya...
Seperti dunia tanpa suara,
Tiada tempat meluahkan kata-kata,

Aduhai Bosannya...
Billa akal fikiran lemah tak bermaya,
Nafsu merasuki jiwa,

Ah bosannya...
Perbalahan pula berleluasa,
Keadilan juga kebenaran bukan lagi matlamatnya,

Sungguh bosannya...
Entah dimana silapnya,
Entah bila akan terbit surianya,

Betapa bosannya...
bagai segala serba tak kena,
Umpama pengorbanan rupanya sia-sia,

Bosannya...bosannya...bosannya...
Tahap tinggi tidak terkata!!!




Arghhhhh.........sketch baru aku...hehehe


*aku betul-betul bosan nie...tak tahu apa yang aku merepek ni, korang cuba-cubalah fahamkan lah yerk kalau faham tu jangan lupa komen kalau nak merepek sama pun komen jugak...hahaha

3 comments:

  1. paham2 pg a chill kan diri ape lg hehehe

    ReplyDelete
  2. try terjun dari tempat yang tinggi.

    ReplyDelete
  3. Cikkgu Yart....chill camner...da mmg cool and chill...tp kekusutan yg bersemak samun bersarang didalam kepala ni..heheheh

    Ghost Writer: waduh....hilup susah mati pong susah...ngeee

    ReplyDelete

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers