CHELSEA DIUNDI SEBAGAI KELAB TERBAIK DI EROPAH!!! (mesti baca!)

   "Menewaskan Barcelona, ​​yang banyak dilihat sebagai pasukan kelab terbaik yang pernah ada, dalam cara yang mereka lakukan dalam separuh akhir selepas John Terry dibuang padang pada perlawanan kedua, membuatkan orang merasakan apa itu bola sepak."


      Anugerah Persatuan Kelab-Kelab Eropah   telah diadakan semalam(10sept2012) dan Chelsea telah diberikan anugerah sebagai Kelab Terbaik di Eropah musim lalu. Mereka mengalahkan kelab-kelab seperti Real Madrid, Barcelona, ​​Man City, Juventus dan Athletico Madrid kerana kejayaan gabungan mereka di Eropah dan di England.

European Club Association
      Dia adalah bintang emas terkini kepada resume pengurus Itali dan bekas pemain Chelsea, Roberto Di Matteo. Anugerah ini telah mendapat nilai tambahan kerana ia diundi oleh kelab lain yang telah mengiktiraf pencapaian cemerlang pasukan.

      Piala FA masih dilihat sebagai persaingan domestik yang paling berprestij di Eropah, kerana cara ia ditubuhkan, sifat sengit berdaya saing dan sejarah.

      Ia sudah tentu cara yang dramatik bahawa Chelsea merangkul gelaran pertama Eropah mereka yang   yang mempengaruhi pengundi untuk memihak kepada mereka. Menewaskan Barcelona, ​​yang banyak dilihat sebagai pasukan kelab terbaik yang pernah ada, dalam cara yang mereka lakukan dalam separuh akhir selepas John Terry dibuang padang pada perlawanan kedua, membuat orang merasakan apa itu bola sepak.

     Perlawanan Akhir menentang Munich di laman mereka sendiri adalah sama sekali tidak dapat dilupakan dan akan melekat dalam minda peminat bola sepak di mana-mana selama bertahun-tahun akan datang. Kita tidak akan membuat ia seperti satu perkara jangka dekat tahun ini dan boleh menambah gelaran liga sebaik mungkin, hanya untuk membuat ia lebih mudah bagi pengundi dalam masa setahun.


"Keep The Blues Flag Fly High" -boys in the blues 

sumber dan rujukan: JustChelsea.com / ECAeurope.com / google.com

alihbahasa:


No comments:

Post a Comment

Categories

blog (37) football (23) wordlesswednesday (17) diary (11) social network (10) art (9) premierleague (9) UEFA CHAMPIONS LEAGUE (8) personal (8) religion (8) Islam (7) funny (7) nasihat/advice (7) poem (7) Chelsea FC (6) doodle (6) agama (5) review (5) Johor Tourism (4) News (4) Ramadhan (4) manchester united (4) share (4) Barcelona (3) Fashion (3) HariRaya Aidilfitri (3) Johor (3) Music (3) author (3) championsleague (3) fakta/auta (3) group (3) quotes (3) sketching (3) Filem (2) Hari Malaysia (2) La Liga (2) Maharaja lawak mega (2) Rock n Roll (2) arsenal (2) blur (2) comedy (2) community (2) horror (2) kisah seram (2) komedi (2) layar perak (2) matchday (2) merdeka parade (2) mystery (2) notes (2) politics (2) question (2) rahsia kesihatan (2) scary (2) sihir (2) skill (2) special tribute (2) teknologi (2) 2012 (1) Cinema (1) Cinta (1) Father (1) Fathers day (1) Food Poisoning (1) Grunge (1) Harimau Malaya (1) Harimau Muda (1) Holiday (1) Kepak (1) Kurt Cobain (1) Love Story (1) Melayu/malay (1) Metal (1) Music History (1) P.ramlee (1) Real Madrid (1) Setempat (1) System Of A Down (1) Tanjung Piai (1) Tourism (1) Tutorial (1) Utusan (1) accessories (1) aneh dan pelik (1) azam baru (1) bed time story (1) bedtime stories (1) business (1) bye 2011 (1) career (1) dakwah (1) david luiz (1) dedication (1) democracy (1) doa (1) entry (1) events (1) facebook (1) fanpage (1) fernando torres (1) google (1) health (1) histeria (1) ilmu hitam (1) jobs (1) kamera (1) kerabat diraja (1) lagenda (1) malay proverb (1) minda separa sedar (1) minyak guna-guna (1) perempuan wanita dan hawa (1) power oil (1) propaganda (1) road to wembley (1) sosial (1) teori konspirasi (1) terrorist (1) ubat (1) watch (1) website (1) women (1) zine (1)

MAHU MENAMBAHKAN PENDAPATAN??? INI RESOLUSINYA...

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

Followers